Weddingevent – Bröllopsmässa – Stenungsund

Vilken fantastisk kväll det blev! Tusen tack alla underbara blivande brudpar och sponsorer som gjorde kvällen så lyckad!

Det kändes som om eventet bubblade av inspiration, upplevelser & glädje. En härlig bröllopsstämning, precis som vi ville att det skulle bli!
Häst och vagn i det krispiga höstvädret, lyxig eventbil, mästerkocken Louise och Peter från Tre Kockar som gjorde en utsökt
tre rätters middag med ICA Kvantum råvaror, för att bara nämna några av kvällens alla upplevelser..

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Ann-MarieStort tack! Vilken underbar kväll det var, så fantastisk god mat, massor av bra tips och framför allt en så trevlig och härlig stämmning! Det var att ha privilegiet att få gå på ett jättekul bröllop fast få möjligheten att få massor av tips och idéer under tiden.

  • Paula KaltenbachEn underbar tillställning. Det var som ett kalas, ja som ett bröllop. Bara positiva och trevliga människor och fantastisk mat.
    Under kvällen bjöd ni på många intressanta upplevelser. Tack än en gång för ert engagemang och positivt skapande av denna kväll.
    Paula Kaltenbach sångerska och Reine Larsson gitarrist och sångare.

  • adminVad roligt att höra! Tusen tack själva för proffsigt uppträdande och många fina musikupplevelser. Härligt att ni kom och förgyllde vårt event!

Read More

email me | ingela@vagsund.se

telephone (+46) 0732 - 458 459

Fotograf, Stenungsund, Bröllop, Bröllopsfotograf, porträtt, Tjörn, orust

StenungsunD - Göteborg - SWEDEn - The World