Monthly Archives: April 2016

Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Tjörn, Orust, Göteborg, Kungälv, Barn, Barnfotografering, Familjefotografering Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Tjörn, Orust, Göteborg, Kungälv, Barn, Barnfotografering, Familjefotografering Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Tjörn, Orust, Göteborg, Kungälv, Barn, Barnfotografering, Familjefotografering Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Tjörn, Orust, Göteborg, Kungälv, Barn, Barnfotografering, Familjefotografering Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Tjörn, Orust, Göteborg, Kungälv, Barn, Barnfotografering, Familjefotografering […]

View full post »

Idag fick jag en leverans på en fantastisk Coffee Table Book, handgjord, vitt läder, ljuvlig kvalité till underbara Villa Vanahem som på lördag har en bröllopsmässa för brudpar. Här kommer några smakprov från några av bilderna som kommer vara med i albumet, från ett av förra årets bröllopsfotograferingar på Villa Vanahem i Stenungsund:

View full post »

Glädje, skratt och bus det blir det oftast då vi är utomhus och fotograferar. Här har vi fina killen som vet hur han skall flyga högt med armarna 🙂

View full post »

Det var för tidigt som du lämnade oss Helene. Så underbar, positiv, kreativ, så stark och med ett hjärta av guld! Jag är så tacksam för jag fått träffa dig, många fina minnen, många skratt och en stor saknad.

View full post »

Äntligen vår och så roligt att få arbeta mer utomhus med det fantastiska ljuset som är nu. Här kommer bilder från helgens fotoshoot precis utanför min studio.

View full post »