Monthly Archives: October 2012

Nu blir det snart dax för en premiärkväll kantad med briljanta bubblor, spännande! Den här fina inbjudan damp ner i min brevlåda nyligen, så läcker. En inbjudan i trä med sniderier på.. wow Bindefeld kan verkligen bjuda in till gnistrande premiärer på ett lyxigt sätt! Fotograf Ingela Vågsund, Göteborg, Premiär, Stenungsund, Mingelfotograf Fotograf Ingela Vågsund, […]

View full post »

Har suttit med den här bilden idag, åhh de är så fina de här tre tjejerna  🙂 Barnfotografering, Fotograf Ingela Vågsund, Stenungsund, Göteborg, Tjörn och Orust

View full post »

Här kommer bilder på underbara Gabriella som var i min studio i förra veckan och hälsade på. Åhh så fantastiskt fin liten flicka på alla sätt!

View full post »

Visst låg regnet i luften, men vi klarade oss från det under fotograferingen. Åhh underbara höst, naturen exploderade i färger och vilken ära att träffa ett så här underbara paret! Skall bli en ära att fotografera erat bröllop nästa helg, stor kram till er!

View full post »

Fotograferade en liten prinsessa idag, efter det ville min son bestämt ha en liten fotosession. Så vi tog en liten spontan stund och busade framför kameran. Åh vilken lycka varje gång jag ser han… busa och gosa med han – det är livskvalité.

View full post »