Monthly Archives: September 2012

Jag tror vi prickade in sommarens sista soliga och varma dag då jag fotograferade den här fina och härliga familjen. Det blev en busig och mysig stund på stranden, och de tre prinsarna var så charmerande. Svårt att sluta le när man sitter och arbetar med korten. Checka gärna in bildspelet längst ner..

View full post »

Eftersom det snart är oktober och det börjar bli riktigt kyligt så börjar vintern kännas allt närmare, även om det är ett tag kvar. Här kommer en inspirationsbild från Strandnorum en kylig vintermorgon, med en fullmåne som lyser upp landskapet. Jag älskar vintern..krispiga dagar, en kopp te och gärna en sprakande brasa!

View full post »

  Jag sitter med i styrelsen Företagarna Stenungsund & Tjörn, och där är det ett gäng riktigt härliga människor! Efter en mycket lyckad styrelsekonferens är det snart dax för nästa styrelsemöte med Företagarna Stenungsund. Jag ser verkligen fram emot genomförandet av alla höstens aktiviteter!

View full post »

En av mina tavlor är tillbaka igen efter att ha rest till olika utställningar, bland annat Radisson Blu Scandinavia och nu senast Hogia AB i Stenungsund. Samtidigt så har tre nya NY-tavlor tillverkats den här veckan till kunder här i Stenungsund.  

View full post »

Vad gör man när man tagit studenten och skall flytta till olika orter. Jo man kan ta bilder så har man mängder av minnen att se tillbaka till, små vitamin piller som framkallar glädje brukar jag kalla fotografierna. Och visst kan man inte låta bli att le när man ser Andreas och Ann-Sofie ihop. Underbara!

View full post »