Monthly Archives: July 2011

I söndags publicerades några av mina bilder i Göteborgs-Posten. Jag fick äran att fotografera författaren Birgitta Eklund. Birgitta är aktuell med boken “Möten längs cykelvägen”. Hon är en fantastisk kvinna på 74-år som sprudlar av energi och glädje. Tusen tack till journalisten Charlotte Carstensen för bra samarbete och välskriven artikel!      

View full post »

Vi startade med en fotosession på deras barn och nu var det dax för bröllopsfotografering. Härliga Fredrik och Victoria gifte sig i början av juni och vi började fotograferingen på Studio Kalufs. Sedan tog vi porträtt bilderna på Stenungsön i en underbar trädgård (stort tack till ägaren). Och tusen tack till min assistent Joakim för väl […]

View full post »

Nu har jag inte längre möjlighet att lägga upp alla kort jag tar. Men de här från i vintras har jag ändå letat upp. Det är underbara Tina och Stefan som jag provfotograferade inför deras bröllop en iskall dag i februari. Strax får ni även se några bilder från bröllopet.  

View full post »

Jag har tidigare fotograferat Kristin och Johans fantastiska bröllop på Thorskogs Slott. Nu fick jag äran att fotografera dom igen för nästa stora händelse; gravid foton. Kärleken glittrade lika mycket runt dom nu som på bröllopet, ni är så fina och underbara Kristin & Johan!  

View full post »