Monthly Archives: October 2010

Henrik & Jessicas Bröllop

Det blev ännu en solig och fin dag den här gången i Borås och den charmiga lilla kyrkan i Brämhult. Henrik och Jessicas bröllop var verkligen fantastiskt fint och de bjöd på en riktigt kul överraskning i kyrkan; de dansade på väg ut! Jätte rolig idé som blev succé så klart!

5 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • LInnéaSå fantastiskt vackra bilder, du kan verkligen fånga nuet, fånga känslorna, kärleken, allt det vackra..
  Ser fram i mot att få komma och fota våran son hos dig!

 • adminTack så mycket, alltid lika roligt att höra feedback, nu är det inte så långt kvar tills jag skall fotografera er lille prins, skall bli jätte kul 😉

 • JessicaTack än en gång för att just du förevigade vår bästa dag! Dina bilder är fantastiska och det är så mycket värt att ha fina minnen att titta tillbaka på.

 • ThereseSå otroligt vackra kort!!! Som vanligt Ingela 😉 Det måste vara fantastiskt att få ta kort på så fina brudpar!!

 • adminTack, ja det är verkligen fantastiskt, jag tappar alltid andan när jag ser brudparen, de är så vackra!!! Det en stor ära att få fotografera någons bröllop. Det är en så unik dag som kommer leva kvar länge via fotografierna, förhoppningsvis i generationer och det är nervöst men underbart roligt! Jag tycker alltid att jag har världens vackraste och bästa kunder på alla sätt!

Bröllop – fotoleverans

Den här veckan har jag sammanställt en DVD-skiva för ett bröllop jag fotograferade. Mycket jobb ligger bakom det här lilla paketet och så här kan skivan se ut när den är klar.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  5-star resort

  Jag skall snart till Italien för att fotografera ett mycket vackert femstjärigt hotell. Längtar så! Fram till dess kan ni titta på de här bilderna från annat femstjärnigt hotell som heter Pegasus, som jag varmt rekommenderar:

  0 comments
  Add a comment...

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

   email me | ingela@vagsund.se

   telephone (+46) 0732 - 458 459

   Fotograf, Stenungsund, Bröllop, Bröllopsfotograf, porträtt, Tjörn, orust

   StenungsunD - Göteborg - SWEDEn - The World