Category Archives: Företagsfoto

Företagsfotografering Stenungsund, Orust, Tjörn, Kungälv

Dagens Industri har idag fokus på Västra Götaland och där finner ni en bild som jag har tagit på det fantastiska och framgångsrika företaget GU Ventures.  

View full post »

Spännande med boksläpp av boken: “Minst & flest – en viktig bok om soloföretagare” Företagarna: ”74 % av alla företag i Sverige är soloföretag. I Västra Götalandsregionen motsvarar det fler än 800 miljoner skolluncher. Soloföretagare är viktiga, men en grupp av företag som ofta glöms bort i företagarfrågorna” Tack fina Monika Bolin för den proffsiga bilden. […]

View full post »

Roligt att Göteborgs-Posten precis publicerat en av mina bilder i ett reportage om Göteborgs bästa takbarer. Det var under en fotografering jag gjort för Radisson Blu Riverside tidigare. Här ser ni deras fantastiska takbar!!! Bilden till höger är min, inte den till vänster: Här kommer fler bilder från Radisson Blu Riverside:

View full post »

Nyligen hade jag en företagsfotografering på Stenungsbaden av de proffsiga, snygga och alltid lika trevliga mäklarna på Fastighetsbyrån. Här ser ni ett exempel fotograferat helt utan blixtar, jag älskar verkligen naturligt ljus.  

View full post »