Category Archives: Företagsfoto

Företagsfotografering Stenungsund, Orust, Tjörn, Kungälv

De här trevliga och drivna grundarna av företaget Recycla hade jag äran att fotografera i förra veckan inför en pressrelease. Bolaget har tagit fram en tjänst som hjälper både privatpersoner och företag att hitta återvinningsbolag så billigt och enkelt som möjligt.  

View full post »

Förra veckan var jag på vackra Thorskogs Slott för att fotografera deras fantastiska grillbuffé utanför stallet. Grillbuffé, Thorskogs Slott, Event, Företagsfotografering, Fotografering, Fotograf, Stenungsund, Göteborg, Tjörn, Orust. Grillbuffé, Thorskogs Slott, Event, Företagsfotografering, Fotografering, Fotograf, Stenungsund, Göteborg, Tjörn, Orust. Grillbuffé, Thorskogs Slott, Event, Företagsfotografering, Fotografering, Fotograf, Stenungsund, Göteborg, Tjörn, Orust. Grillbuffé, Thorskogs Slott, Event, Företagsfotografering, Fotografering, […]

View full post »

Nu har jag ett tjugotal bilder publicerade i Hair Magazine! Det är bland annat med skönhetsentrepenören och stjärnfrisören Iman Khalaf. Han har ett av Sveriges snyggaste skägg (tvåa i SM i skägg) och är en av grundarna till märket Nõberu.

View full post »